Konfigurera online

Vill du sätta ihop din egen fordonsutrustning? Använd sedan vår online-guide för att utforma din egen fordonsutrustning enligt dina önskemål och insikter.

Med det här ritverktyget på nätet kan du enkelt skapa din egen fordonsutrustning. Varje år utformar tusentals kunder den perfekta inredningen av sina företagsbussar på nätet.

BEKS-bedrijfswageninrichting-online

Hur skapar man en företagsbil på nätet?

Under åren har vi konstruerat fordonsutrustning för nästan alla yrken. Vårt breda utbud av alternativ står till ditt förfogande för att hjälpa dig att välja den mest idealiska utrustningen för dig. Vårt sortiment omfattar över 5,5 miljoner olika konfigurationer!

Gå till ritningsverktyget online och välj märke och typ av tjänstebil. I 4 enkla steg kan du skapa din egen utrustning i fordonet.

Många valmöjligheter för din utrustning i fordonet

Med BEKS lådsystem har du alltid ett val. Har du många låga saker? Då är en serie låga lådor den bästa lösningen för dig. Behöver du mer lagringsutrymme eller har du höga material? Sedan erbjuder vi ett brett utbud av breda, höga och långa lådor. Valet är ditt!

Oavsett vilka behov av utrustning som finns i fordonet erbjuder BEKS dig den bästa lösningen!

Kontakta

Är designen för din fordonsutrustning klar? Din lokala BEKS-återförsäljare kontaktar dig så snart som möjligt. Vår återförsäljare ger dig professionell rådgivning och kan vid behov anpassa konstruktionen ytterligare till din specifika situation.
När beställningen har mottagits tillverkar vi ditt bottenlådesystem på beställning i vår egen fabrik. Eftersom vi har hela produktionen i våra egna händer garanterar vi en snabb leverans inom 10 arbetsdagar. Det sista steget är ett möte för att installera systemet med vår återförsäljare. På väg mot många lyckliga och säkra kilometer och många timmars arbetsglädje!

  • BEKS tekenen.webp
Scroll to top