the-fleet-organizer-beks

Målgrupp: Fordonsflottans ägare

För flottägare i företag, myndigheter och
leasingföretag och institutioner som förvaltar
en relevanten fordonsflotta på minst 9 fordon.

BEKS-Systems - Peinemann.webp

BEKS - The Fleet organizer

Från första början har kunder med stora flottor varit viktiga för BEKS. De möjligheter som BEKS erbjuder kunder med stora flottor är bara lite större. Till exempel olika dimensioner eller specifikationer, branding (din egen logotyp och företagets färger) eller utrustning som är tillgänglig på begäran; ett litet urval av de möjligheter som BEKS erbjuder.

Det omfattande internationella nätverket ger också kunder med flottor som är spridda över hela Europa tillgång till det starkaste, lättaste och mest tillförlitliga dragsystemet.

"En minut av sökning kostar dig och din kund 1 euro."

~ John Andriessen från GEAS

Elektro Scheppers - BEKS Systems.jpg

Skräddarsydd kvalitet

Som tillverkare levererar BEKS sina lådsystem supersnabbt som standard. Från design till förverkligande på 10 arbetsdagar. Särskilt för kunder med flotta fordon är det möjligt att utföra även skräddarsytt arbete inom denna mycket korta ledtid. Extra vikt eller andra dimensioner? Inga problem alls! BEKS-for-Fleet gör alltid det lilla extra.

Mycket tillförlitliga, starka, sofistikerade och med supervassa priser och en mycket hög kvalitetsnivå. Personlig? Din egen logotyp på handtaget? Kanske en stil som har överförts till lastutrymmet? Inga problem alls. Kontakta BEKS för Fleet eller BEKS Experience Centres.

Scroll to top