Om oss

Utvecklingen av den första generationen av BEKS-lådsystem inleddes 2001. På grund av de många positiva reaktionerna fortsatte BEKS att växa och utveckla produkten. Än idag är BEKS lådsystem riktmärket för Mini, Compact och Midi-segmenten. Dessutom har detta unika lådsystem hittat sin väg in i många pick-ups och fordon i Maxisegmentet.

Unikt lådsystem

År 2003 patenterades systemet och 2004 beviljades BEKS ett nederländskt patent. VD och huvudägare Rob van Dinther har varit en del av BEKS-teamet i mer än 10 år. Tillsammans med aktieägaren Marc Bleyens leder de gemensamt ledningen.

  • BEKS-systems_Mogelijkheden.webp
  • BEKS tekenen.jpg

Vår styrka
Som liten organisation är vi flexibla och kan reagera omedelbart på dina specifika önskemål och krav. Vi använder också den modernaste tekniken och högkvalitativa material. Därför är vårt system mycket lätt och mycket hållbart. Risken för defekter är praktiskt taget obefintlig.


Hur vi arbetar
Vi har återförsäljare över hela Europa som gärna hjälper dig. De har stor erfarenhet av installation av vårt lådsystem och kan utrusta alla kommersiella fordon helt enligt dina önskemål.

hitta en återförsäljare ▸
Scroll to top