the-vets-organizer-new logo

Målgrupp: Veteraner

För professionella användare som är på resande fot ur en "veterinär" synvinkel
och har vissa läkemedel, förbrukningsvaror och/eller verktyg med sig.

  • BEKS-Systems_ALU-line_B4V.webp

Lösningar för veterinärers bilar

Vill du ha ett fordon som inte bara är bekvämt och hygieniskt, utan också utrustat med alla bekvämligheter för dig som veterinär? Som en CoolBox med extra strömförsörjning, 230 volt för en skrivare, rinnande vatten med avlopp och möjlighet att sortera avfall? Upptäck de lätta Auto Pharmacy- eller Mobieteek-lösningarna för veterinärer från BEKS-for-Vets.

Med detta unika lådsystem får du en optimal överblick över dina läkemedel (kylda eller okylda). På det starka och solida lådsystemet kan du enkelt transportera stora föremål. Det är möjligt att ta med sig veckoinköpet och att använda det privat. Du utnyttjar hela bilens lastvolym och har fri sikt runtomkring. Din bil blir hygienisk, presentabel, säker och ordnad. På grund av den låga tyngdpunkten hos detta lätta lådsystem lutar fordonet mindre i kurvor.

Ett traditionellt mobilt apotek är tungt, eftersom det fortfarande är tillverkat av Trespa (eller gammaldags glödlampsplåt). Nu när bränsleförbrukningen blir allt viktigare och veterinärer oftare använder el- eller hybridfordon är en stark och lätt mobil dispens från BEKS det bästa valet. En skräddarsydd lösning är tillgänglig för alla fordon.

Vår leveranstid är 10 arbetsdagar och i många fall kan installationen i bilen göras på en dag eller så kan du vänta på den. Vid behov kan din bil hämtas och återlämnas efter installationen. Enkelt eller hur? Kontakta oss för ett skräddarsytt erbjudande. Naturligtvis kan du också sätta ihop den själv med hjälp av BEKS-konfiguratorn.

  • Defender - BEKS for VETS.webp
  • BEKS for VETS.jpg

Oändliga möjligheter

Det unika lådsystemet från BEKS-for-Vets fortsätter där andra system slutar. På grund av de många olika dimensionerna kan du kombinera i all oändlighet. Systemet är modulärt uppbyggt och de många tillbehören skapar många möjligheter både i och utanför lådorna.

Du kan använda systemet i vilken bil som helst och det är lätt att överföra det till nästa bil. Systemet är byggt av hållbara och lätta material som aluminium, plast och lättviktigt trä. Ramen är tillverkad av rostfritt stål av hög kvalitet.

Dynnox bårsystem med BEKS-montering

För transport av en tung RX-maskin med alla dess tillbehör, eller för en komplett behandlingsenhet för hästtandläkaren, inklusive strömförsörjning, rinnande vatten och tryckluft. Dynnox är redo för det!

Dynnox är ett multifunktionellt lastnings-, lossnings- och transportsystem för kommersiella fordon som liknar principen för en ambulansbår. Tack vare sin unika och mångsidiga funktion är Dynnox ett tidsbesparande och hälso- och säkerhetsvänligt transportmedel.

  • Dynnox in de praktijk.webp

Du behöver inte längre lyfta tunga material och med Dynnox slipper du gå fram och tillbaka till ditt företagsfordon många gånger om du måste ta med dig många olika varor till arbetsplatsen. Berätta om dina önskemål så kommer vi gärna och visar dig möjligheterna med Dynnox!

BEKS-for-VETS Pictures

BEKS for VETS - 01.jpg
BEKS for VETS - 02.jpg
BEKS for VETS - 03.jpg
BEKS for VETS - 04.jpg
BEKS for VETS - 05.jpg
BEKS for VETS - 06.jpg
BEKS for VETS - 07.jpg
BEKS for VETS - 08.jpg
BEKS for VETS - 09.jpg
BEKS for VETS - 10.jpg
BEKS for VETS - 11.jpg
BEKS for VETS - 12.jpg
BEKS for VETS - 13.jpg
BEKS for VETS - 14.jpg
BEKS for VETS - 15.jpg
Scroll to top