the-blue-organizer-beks

Målgrupp: Polis

För yrkesverksamma som arbetar för allmänheten
välfärd med ett specialutrustat utryckningsfordon.
räddningsfordon.

Politie Turnhout_03.jpg

BEKS - The Blue organizer

Sedan många år tillbaka har polisområden i hemlandet och utomlands hittat till BEKS. Detta sker vanligtvis via specialiserade installationspartner. Företag som helt och hållet ägnar sig åt den totala utrustningen av polis- och räddningsfordon. BEKS är stolt över att vara en del av en sådan omställning.

"Med BEKS-for-Blue-skåpen kan vi använda utrymme som tidigare var oanvänt."

~ Fleet Management Polis

"Om den håller sig i ett stycke med våra användare har du en topprodukt."

~ Fleet Management Polis

Under svåra förhållanden

BEKS-for-Blue har många modiga användare som utför sitt arbete under svåra och stressiga förhållanden. Utrustningen hanteras ofta inte lättvindigt. Detta är inget problem för BEKS. Våra produkter har utvecklats för att fungera problemfritt även under dessa svåra förhållanden.

Som tillverkare levererar BEKS sina lådsystem supersnabbt som standard. Från design till förverkligande på 10 arbetsdagar. Särskilt för BEKS-for-Blue-kunder är det också möjligt att göra specialarbeten. Extra vikt eller andra dimensioner? Inga problem alls! BEKS-for-Blue gör alltid det lilla extra.

Mycket tillförlitliga, starka, sofistikerade och med supervassa priser och en mycket hög kvalitetsnivå. Personlig? Din egen logotyp på handtaget? Kanske en stil som har överförts till lastutrymmet? Inga problem alls. Kontakta BEKS-for-Blue eller någon av våra partner i Nederländerna eller Belgien.

2021_MECELCAR_Police_VW_Transporteur_Detail_003.jpg
Scroll to top