TuevNordLogo.jpg

TÜV-certifikat


En kollision har en betydande inverkan på många sätt. Först och främst är naturligtvis det personliga välbefinnandet. I bästa fall finns det inga fysiska skador, och då börjar besväret med försäkringar och reparation av skadorna på bilen.

I vilket fall som helst har ditt BEKS-lastsystem hållit sig väl. Det har vi redan sett till genom att vidta nödvändiga säkerhetsåtgärder vid utvecklingen och tillverkningen av Europas bästa lådsystem.

Som illustrationerna till höger visar absorberar ditt BEKS-utdragssystem den energi som frigörs vid en kollision. En förutsättning för detta är en professionell installation av BEKS-lådsystemet. Om din BEKS-partner har utfört monteringen enligt BEKS monteringsanvisningar kan du vara säker på en säker och krocksäker interiör. Vi rekommenderar dock alltid en visuell kontroll av BEKS-lådsystemet efter en olycka. Om bilen inte kan repareras är det inget problem att överföra ditt lådsystem till din nya bil. Även då kan du alltid vända dig till BEKS eller en BEKS-partner som du själv väljer.

BEKS önskar dig många säkra kilometer!

Deformation 01

Deformation 02

Scroll to top