the-van-organizer-beks

Målgrupp: Mekanik

För professionella användare som är på resande fot från en
är på väg och har vissa delar
delar och/eller verktyg med sig.

BEKS-Systems Monteurs.webp

Smidig förvaring

Vill du ha ett tydligt lastutrymme där du enkelt kan förvara och hämta dina verktyg? Vill du arbeta effektivt och bekvämt utan att ständigt behöva kliva in och ut ur bilen? Upptäck BEKS lättviktiga förvaringssystem.

Med detta unika lådsystem får du en optimal överblick över dina material och verktyg. Du kan enkelt transportera stora och tunga föremål på det platta lastgolvet ovanpå lådsystemet. Bilens fulla lastkapacitet utnyttjas och fordonet blir presentabelt, säkert och välorganiserat. På grund av den låga tyngdpunkten lutar din tjänstebil mindre i kurvorna. I det lätta lådsystemet kan du fördela lasten jämnt.

"Du kan inte stå upprätt i min bil, så jag har inga fler väggställ för mig. Jag har nu mycket mer överblick och utrymme. Dessutom kan jag lätt bära ytterligare en pall ovanpå mitt dubbla lastgolv."

Oändliga möjligheter

Med BEKS lådsystem bestämmer du själv vilken utrustning som är idealisk för fordonet. Tack vare de många olika dimensionerna kan du kombinera i all oändlighet och ditt system tillverkas enligt dina önskemål och specifikationer inom 10 arbetsdagar. Systemet är dessutom lätt att installera och kan användas i alla fordon.

Lådornas många arrangemangsmöjligheter gör det lättare att ha överblick. De lätta lådsystemen är tillverkade av hållbara material.

Är du redo för en förändring? Inga problem! Systemet kan enkelt konverteras.

BEKS-Systems Monteurs 2.webp
Kreunen_klein.jpg

MAXI

Kunder som Vreman Water och sängtillverkaren Arjo Huntleigh har visat att även bilar som inte ingår i den primära BEKS-for-Vans-målgruppen kan utrustas med ett BEKS-lådsystem.

Utgångspunkten för att bestämma den idealiska inredningen är först bilen och sedan de material och verktyg som ska transporteras. Allt som måste transporteras som standard får en logisk och fast plats. Pusslet börjar ofta med det största och mest skrymmande föremålet. Steg för steg tar det perfekta arrangemanget av lastutrymmet form. Det är alltid ett festligt tillfälle att förverkliga designen, installera den av kvalificerade BEKS-partner och sedan leverera det utrustade fordonet till slutanvändaren.

Skapa skräddarsydda lösningar, helst med så många standardmått som möjligt. Det är vad BEKS gör.

Scroll to top