BEKS Importör Sverige

Om BEKS fordonsutrustning


Från ensamföretagare till åkeriägare
Utvecklingen av vårt unika golvlådesystem påbörjades 2002. Under åren som följde växte BEKS till att bli nummer ett i Europa när det gäller golvlådesystem för kommersiella fordon. Efterfrågan på alternativ för att effektivt utrusta personbilar, skåpbilar och arbetsbussar var stor. Installationsföretag, monteringsföretag, serviceföretag, låssmeder, energibolag, miljökontor, lantbrukare, byggföretag, sotare, veterinärer, polis och även camping- och fritidsmarknaden uppskattar dagligen BEKS obegränsade möjligheter.

Styrkan i BEKS fordonsutrustning
Som en liten organisation är vi flexibla och kan direkt ta hänsyn till dina specifika önskemål och krav när det gäller utrustning för kommersiella fordon. Vi använder den senaste tekniken och material av hög kvalitet. Det gör vårt system mycket hållbart. Risken för haverier är praktiskt taget noll. Och om något inte fungerar som det ska? Då har vi 10 års garanti.

Hur vi arbetar
Vårt distributionsnät är organiserat så att vi kan betjäna våra kunder lokalt i hela Europa. Våra återförsäljare har lång erfarenhet av att installera vårt lådsystem och kan skräddarsy alla kommersiella fordon efter dina specifikationer.

BEKS-systems-Neovaria.webp
BEKS-Wizard_klein.png

Skulle du vilja sätta ihop din egen fordonsutrustning på ett enkelt sätt? BEKS har utvecklat guiden som gör just det. Detta unika verktyg förvandlar dina idéer till en realistisk design med bara några få klick.

Rådgivarna på Nordicc hjälper dig gärna. Och har du ritat klart? Då är de BEKS-certifierade montörerna redo att installera din idealiska interiör.

NORDICC AB

Piskebovägen 4 Box 130
341 23 Ljungby

+46 372 129 99

contact@nordicc.se

www.nordicc.se

Scroll to top